ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Σ. Λαβρόφ: «Επικίνδυνη εξέλιξη η επιδρομή εναντίον αεροπορικής βάσης στην Συρία»

Σ. Λαβρόφ: «Επικίνδυνη εξέλιξη η επιδρομή εναντίον αεροπορικής βάσης στην Συρία»

Τα αεροπορικά πλήγματα που στόχευσαν νωρίς σήμερα το πρωί μια στρατιωτική βάση του καθεστώτος στο κέντρο της Συρίας, την ευθύνη για τα οποία η Δαμασκός και η Μόσχα επιρρίπτουν στο Ισραήλ, συνιστούν μια «πολύ επικίνδυνη εξέλιξη», προειδοποίησε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ.

«Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη της κατάστασης. Ελπίζω πως τουλάχιστον οι Αμερικανοί στρατιωτικοί και εκείνοι των χωρών που συμμετέχουν στον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών το αντιλαμβάνονται», πρόσθεσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Λαβρόφ είπε ακόμη ότι οι Ρώσοι ειδικοί που έκαναν έρευνα στην Ντούμα, όπου η συριακή κυβέρνηση κατηγορείται ότι εξαπέλυσε χημική επίθεση κατά των ισλαμιστών ανταρτών, δεν βρήκαν «κανένα ίχνος» χημικής ουσίας.

«Οι στρατιωτικοί ειδικοί μας έχουν ήδη μεταβεί επί τόπου (…) Δεν βρήκαν ούτε ίχνος χλωρίου ή οποιασδήποτε χημικής ουσίας που να έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον των αμάχων», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.