ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολλανδία: Νέα παγιδευμένη επιστολή σε εταιρεία στην Ουτρέχτη

Ολλανδία: Νέα παγιδευμένη επιστολή σε εταιρεία στην Ουτρέχτη

Η αστυνομία εντόπισε και απενεργοποίησε μια επιστολή – βόμβα σε γραφείο της αμερικανικής τεχνολογικής εταιρείας Unisys κοντά στην πόλη Ουτρέχτη της Ολλανδίας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Κανένας δεν έχει τραυματιστεί από το συμβάν, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Η αστυνομία της Ουτρέχτης ανέφερε σε δήλωσή της ότι έχουν «καταστήσει την επιστολή ασφαλή» και ότι μια ομάδα από το Άμστερνταμ ερευνά το περιστατικό.

Πολλές τέτοιες επιστολές έχουν σταλεί τις τελευταίες ημέρες σε επιχειρήσεις στην Ολλανδία. Η αστυνομία πιστεύει ότι τα περιστατικά συνδέονται και ότι ο αποστολέας τους ζητά λύτρα σε bitcoin.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι δύο επιστολές που εξερράγησαν χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί αυτήν την εβδομάδα, στην ολλανδική τράπεζα ABN Amro και την ιαπωνική εταιρεία εκτυπωτών Ricoh, συνδέονται με μια σειρά επιστολών που αποστέλλονται σε φαινομενικά τυχαίες επιχειρηματικές τοποθεσίες σε όλη τη χώρα από τις αρχές Ιανουαρίου.

Στο στόχαστρο του αποστολέα βρέθηκαν δύο ξενοδοχεία, ένα βενζινάδικο, ένα κτηματομεσιτικό γραφείο και μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καμία από αυτές τις επιστολές δεν εξερράγη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.