ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Aεροπορική τραγωδία στην αεροπορική βάση Khmeimim στην Συρία: Συνετρίβη ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος – 39 νεκροί

Aεροπορική τραγωδία στην αεροπορική βάση Khmeimim στην Συρία: Συνετρίβη ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος – 39 νεκροί

Πριν από λίγο ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος συνετρίβη στην ρωσική βάσης της Khmeimim στην Συρία καθώς αυτό βρισκόταν στην φάση προσγείωσης, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΑΜ. Τα έξι μέλη του πληρώματος και οι 33 επιβαίνοντες σκοτώθηκαν κατά την συντριβή.

Πρόκειται για ένα Antonov AN-26

Ακόμα δεν είναι γνωστά τα αίτια της τραγωδίας αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμα και κάποιας επίθεσης εναντίον του αεροσκάφους, άλλωστε πριν λίγους μήνες ισλαμιστές είχαν επιτεθεί στην βάση με όλμους και είχαν καταστρέψει και κάποια ρωσικά μαχητικά (εκ των παλαιότερων τύπων όπως αποδείχθηκε)

Οι Ρώσοι αναφέρουν ότι πιθανότατα πρόκειται για κάποια τεχνική βλάβη αλλά είναι γνωστό ότι το ρωσικό ΥΠΑΜ πολύ δύσκολα παραδέχεται ότι συνέβη κάτι διαφορετικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Around 15:00 (Moscow time, 12:00 GMT), a Russian An-26 transport aircraft crashed while coming in for landing at the Khmeimim airbase. All those on board died [in the incident],» αναφέρει η ανακοίνωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.