ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: 3 αλλοδαποί κρατούνταν παρά την θέλησή τους – Ζητούσαν λύτρα από συγγενείς τους

Θεσσαλονίκη: 3 αλλοδαποί κρατούνταν παρά την θέλησή τους – Ζητούσαν λύτρα από συγγενείς τους

Σε αποθήκη που βρίσκεται σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν και απελευθερώθηκαν 3 αλλοδαποί που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, εντοπίστηκαν και απελευθερώθηκαν από αποθήκη σε αγροτική περιοχή της Σίνδου, τρεις αλλοδαποί, που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους και με τη χρήση βίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 23χρονος που είχε αναλάβει το ρόλο του «φύλακα» και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα από σημείο της Ελληνοτουρκικής μεθορίου και μεταφέρθηκαν από οδηγό οχήματος στην αποθήκη.

Εκεί, κρατούνταν παράνομα από τον συλληφθέντα και από συνεργό που αναζητείται, με σκοπό την είσπραξη χρηματικών ποσών από συγγενείς των αλλοδαπών για την απελευθέρωσή τους.

Σε βάρος του συλληφθέντα, καθώς και σε βάρος δύο συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς – προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, αρπαγής, εκβίασης και επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: seleo.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.