ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Αυτός είναι ο 58χρονος που κρατούσε ομήρους τα ξαδέλφια του (φωτό)

Αυτός είναι ο 58χρονος που κρατούσε ομήρους τα ξαδέλφια του  (φωτό)

Στον εισαγγελέα οδήγηθηκε ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Ωραιοκάστρου, που κρατούσε σε ομηρία τα δύο ξαδέλφια του επί οκτώ μήνες.

Ο δημοτικός υπάλληλος που είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φυλακή για τα δύο ξαδέλφια του από τα οποία αποσπούσε χρήματα, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ολο αυτό το διάστημα, ο 58χρονος τους ανάγκαζε να επικοινωνούν με την αδελφή τους και να της λένε ψέματα, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες. «Πότε της λέγαμε ότι είμαστε στην Αθήνα και πότε εκδρομή σε μοναστήρι» είπαν στις αρχές τα δύο αδέλφια ηλικίας 47 και 48 ετών.

Ο δράστης παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι τους κρατούσε ομήρους για να τους αποσπάσει χρήματα, προκειμένου να σπουδάσει η κόρη του στο εξωτερικό. Τα ποσά- συνολικά είχαν φτάσει τα 81.000 ευρώ- μεταφέρονταν στον λογαριασμό του δράστη αλλά και σε λογαριασμούς της κόρης του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.