ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Ψυχώ» στην Καβάλα: Ο 24χρονος εγγονός έσφαξε τον παππού και την γιαγιά του γιατί «τον ενοχλούσαν» (upd)

«Ψυχώ» στην Καβάλα: Ο 24χρονος εγγονός έσφαξε τον παππού και την γιαγιά του γιατί «τον ενοχλούσαν» (upd)

Ομολόγησε ο 24χρονος την διπλή δολοφονία με μαχαίρι του παππού και της κατάκοιτης γιαγιάς του στην συνοικία του Προφήτη Ηλία στην Καβάλα.

Ο νεαρός, που η μητέρα του έχει πεθάνει και ο πατέρας του αγνοείται έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική επειδή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Τα τελευταία, ζούσε μαζί με τον συνταξιούχο εκτελωνιστή 85χρονο παππού του με τον οποίο έχει και το ίδιο όνομα και την 80χρονη γιαγιά του, η οποία ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο ίδιο κτίριο κατοικούν και άλλοι συγγενείς τους, αλλά κανείς δεν άκουσε θόρυβο. Εκείνοι ήταν που αντίκρισαν στις 11 το πρωί το φρικιαστικό θέαμα με το ηλικιωμένο ζευγάρι κυριολεκτικά κατακρεουργημένο. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον 24χρονο, ο οποίος φερόταν ανήσυχα τις τελευταίες ημέρες κι έτσι προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου παραδέχθηκε ότι αυτός διέπραξε την διπλή δολοφονία γιατί οι δύο τραγικοί πρόγονοί του «Τον ενοχλούσαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί πόσες μαχαιριές έφερε ο καθένας και να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.