Επαναπατρίστηκαν οι Έλληνες επαγγελματίες οδηγοί από την Τουρκία

Επαναπατρίστηκαν οι Έλληνες επαγγελματίες οδηγοί από την Τουρκία

Τέλος μπήκε στο δράμα των 13 Ελλήνων επαγγελματιών οδηγών που είχαν εγκλωβιστεί για 25 ημέρες στα τουρκο-ιρακινά σύνορα. Το πρωί της Παρασκευής έφτασαν 6 από τους 13 στη Θεσσαλονίκη.

Έληξε η πολυήμερη ταλαιπωρία για τους οδηγούς φορτηγών που είχαν εγκλωβιστεί στα σύνορα Ιράκ – Τουρκίας, για 25 ημέρες, λόγω των μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Οι 13 οδηγοί φορτηγών επέστρεψαν στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής με ειδική πτήση τσάρτερ, ναυλωμένη από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι η πτήση πραγματοποιήθηκε παρά την απαγόρευση πτήσεων στο Ιράκ λόγω του κορωνοϊού.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η κυβέρνηση έχει ενεργήσει ώστε να τους δοθεί κάθε δυνατή αρωγή για να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη οικονομική ζημία που υφίστανται, καθώς υποχρεώθηκαν να αφήσουν για άγνωστο χρονικό διάστημα, τα φορτηγά τους στο Ερμπίλ του Ιράκ.

Στη Θεσσαλονίκη 6 οδηγοί φορτηγών που είχαν εγκλωβιστεί στα σύνορα Ιράκ-Τουρκίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρωί της Παρασκευής, οι 6 από τους 13 οδηγούς φορτηγών έφτασαν στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης καθώς διαμένουν στη συμπρωτεύουσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.