ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στο ΥΠΕΘΑ ο Φώτης Κουβέλης: «Σημαντικό το έργο που επιτελείτε μέσα σε αντίξοες συνθήκες» (βίντεο)

Στο ΥΠΕΘΑ ο Φώτης Κουβέλης: «Σημαντικό το έργο που επιτελείτε μέσα σε αντίξοες συνθήκες» (βίντεο)

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης απευθυνόμενος στους στρατιωτικούς κατά την ανάληψη των καθηκόντων του τόνισε ότι «σημαντικό το έργο που επιτελείτε μέσα σε αντίξοες συνθήκες με κυρίαρχη αντιξοότητα τις οικονομικές συνθήκες» τον οποίο υποδέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στο ΥΠΕΘΑ με απόδοση τιμών από αγήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, και όλο το προβλεπόμενο τυπικό κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής.

Ευρισκόμενος για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο Πεντάγωνο, ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι θέλει να είναι «άξιος συνεχιστής ενός άξιου υπουργού» αναφερόμενος στα πεπραγμένα του Δημήτρη Βίτσα ο οποίος διορίστηκε υπουργός Μετανάστευσης.

«Να σας διαβεβαιώσω ότι τη συνεργασία που έχετε επιτύχει διεκδικώ να επιτύχω και εγώ και η συνεργασία είναι αυτή που θα αναδείξει και το δικό μου έργο αλλά κυρίως το δικό σας έργο» τόνισε ο Φώτης Κουβέλης απευθυνόμενος στα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που παρακολουθούσαν την τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Καμμένος: «Σ’ αυτό το υπουργείο δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα»

Νωρίτερα είχε λάβει το λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος στο παρελθόν είχε ανταλλάξει βαριές κουβέντες με τον Φώτη Κουβέλη, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει σαν άρχοντα των… μαξιλαριών (σ.σ. υπονοώντας ότι η ΔΗΜΑΡ λειτουργούσε σαν μαξιλαράκι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου).

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι σ’ αυτό το υπουργείο, στις ένοπλες δυνάμεις, δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα» είπε ο Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος στον Φώτη Κουβέλη.

Καμμένος για Βίτσα: Καλή επιτυχία στο νέο ρόλο του

Ο κ. Καμμένος, στην τοποθέτησή του, εξήρε το έργο του κ. Βίτσα και αναφερόμενος στη μεταναστευτική κρίση και τη συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις, αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο ρόλο του, τόνισε: «Αντιμετωπίσαμε με μαζί με τον υπουργό τη δύσκολη μεταναστευτική κρίση.

Μέσα σε πέντε μέρες, με τη βοήθεια των Ενόπλων Δυνάμεων ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις των συμμάχων μας. Καλοδεχτήκαμε πρόσφυγες που είχαν ανάγκη προστασίας, δημιουργήσαμε εγκαταστάσεις στα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα και ανταποκριθήκαμε στο δύσκολο αυτό πρόβλημα».

Ο κ. Βίτσας αναφέρθηκε, επίσης, στο μεταναστευτικό πρόβλημα και στον τρόπο που το χειρίστηκε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ εξήρε την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο υπουργός επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει καλύψει ένα μεγάλο μέρος από την οικονομική επίθεση που δέχτηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στον χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές θα καλυφθεί και άλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.