ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: 400 άτομα έκαναν… «ντου» σε ποδοσφαιρικό αγώνα (βίντεο)

Γαλλία: 400 άτομα έκαναν… «ντου» σε ποδοσφαιρικό αγώνα (βίντεο)

Η Γαλλία μπορεί να έβαλε οριστικό «λουκέτο» στο πρωτάθλημα της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται αγώνες.

Το συγκεκριμένο απίστευτο περιστατικό με 400 οπαδούς έγινε την Κυριακή (24.05.2020) στο Στρασβούργο, στην τοπική “παράνομη” αναμέτρηση μεταξύ Νοϊχόφ και Οτπιέρ και ενώ στη Γαλλία έχει ακυρωθεί η Ligue1 και δεν επιτρέπονται ακόμα οι συγκεντρώσεις άνω των δέκα ατόμων, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Οι συγκεκριμένοι… φίλοι του ποδοσφαίρου δεν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις, την ώρα που ο λοιμωξιολόγος, Ζιλμπέρτ Ντερέ, ανέφερε πως το συγκεκριμένο περιστατικό υπάρχει πιθανότητα να εξελιχθεί σε «βιολογική βόμβα».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ξένα Μέσα, η εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο έγινε πιθανότατα μετά την επίτευξη κάποιου γκολ, προς το τέλος του. Η αστυνομία εμφανίζεται να προσπάθησε να αποτρέψει τη συγκεκριμένη συγκέντρωση αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι κόντρα σε 400 άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.