ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Βόμβα» με Ν. Σκόκο ρίχνει η ΑΕΚ; – «Έκανε πρόταση για την απόκτηση του»

«Βόμβα» με Ν. Σκόκο ρίχνει η ΑΕΚ; – «Έκανε πρόταση για την απόκτηση του»

Η επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, μπορεί να μην είναι πλέον σενάριο φαντασία. Μέσο της Αργεντινής υποστηρίζει ότι η Ένωση κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του.

Ένα δημοσίευμα του αργεντίνικου “ContrasenaFutbol”, με το ρεπορτάζ να αποδίδεται στον δημοσιογράφο, Ερνάν Καμπρέρα, αποκαλύπτει πως υπάρχει προσφορά της ΑΕΚ στον Νάτσο Σκόκο, ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

«Τις τελευταίες ώρες ήρθε μία προσφορά από την ΑΕΚ για τον Νάτσο Σκόκο. Η πρόταση είναι για τους επόμενους έξι μήνες, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι δεν είναι γνωστό πότε επιστρέφει το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή. Απ’ όσα μου είπαν ο παίκτης δεν θέλει πραγματικά να φύγει», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του δημοσιογράφου.

Η ΑΕΚ δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από αυτά, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, καθώς αφενός οι μετεγγραφικές προτεραιότητες της ομάδας είναι άλλες, αφετέρου ο κορωνοϊός έχει “παγώσει” εν πολλοίς της δραστηριότητα και σε αυτόν τον τομέα, ενώ τέλος φαντάζει δύσκολο να έχει γίνει πρόταση μόλις για ένα εξάμηνο στον παίκτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σίγουρα πάντως ο Νάτσο Σκόκο θέλει να αποχωρήσει από τη Ρίβερ Πλέιτ το καλοκαίρι, όταν και το συμβόλαιό του λήγει, ενώ σαν πιθανώς προορισμός του έχει “παίξει” πολύ και η Νιούελς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.