Αυτό με την Λιβύη που πήρε όλη την ΑΟΖ, υφαλοκρηπίδα κλπ. μέχρι την Κρήτη, να το προσέξουμε. Νομίζω ακολουθεί και η ίδια η Κρήτη σε λίγο...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί σε συλλαλητήριο: «Η κακοστημένη φάρσα δεν θα περάσει» (φώτο)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί σε συλλαλητήριο: «Η κακοστημένη φάρσα δεν θα περάσει» (φώτο)

Σοβαρές διαστάσεις παίρνει η διαμάχη στο Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους οπαδούς της σε επίσημο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα, με ενημέρωση της μέσω των social media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους φίλους της ομάδας, να παραβρεθούν “στο ειρηνικό συλλαλητήριο” που διοργανώνεται την Πέμπτη το απόγευμα στην περιοχή της Καμάρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Η προσπάθεια για ανάδειξη του πρωταθλητή με νομοθετική ρύθμιση είναι μια κακοστημένη φάρσα και δε θα περάσει. Προσκαλούμε τον κόσμο να παραβρεθεί στο αυριανό ειρηνικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ΣΦ ΠΑΟΚ, στις 18:00 στην Καμάρα, για να ενώσουμε τις φωνές μας!» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Θεσσαλονικείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.