ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νίκος Χαρδαλιάς: Ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα για τις Θείες μεταλήψεις σε εκκλησίες σε Κουκάκι και Κέρκυρα

Νίκος Χαρδαλιάς: Ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα για τις Θείες μεταλήψεις σε εκκλησίες σε Κουκάκι και Κέρκυρα

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ζήτησε την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα για τα περιστατικά που έγιναν σήμερα στις εκκλησίες, στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα.

«Αυτά που συνέβησαν σήμερα σε εκκλησίες στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα συνιστούν παράβαση των νόμων και των εντολών της Ιεράς Συνόδου και θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή πολιτών και τη δημόσια υγεία. Επικοινώνησα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να ζητήσει από τις Εισαγγελικές αρχές να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Σημειώνεται ότι στην Κέρκυρα μπροστά στις κάμερες Μητροπολίτης, ιερείς και πιστοί προχώρησαν στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας, παρά τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης.

Η Κυριακή των Βαΐων (12.04.2020) στην Κέρκυρα, φέτος, ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές. Για πρώτη φορά το ιερό σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνος λιτανεύτηκε εντός του ναού.

Κεκλεισμένων των θυρών; Σίγουρα όχι, αφού στην εκκλησία – εκτός από τους ιερείς και τους ψάλτες υπήρχαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλοι, που ο αριθμός τους ξεπερνούσε τα 15 άτομα.

Με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επικοινώνησε το υπουργείο Δικαιοσύνης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα επικοινώνησε το απόγευμα της Κυριακής ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας για τα περιστατικά μετάληψης πιστών στο Κουκάκι και την Κέρκυρα, ζητώντας να ερευνηθούν από τους αρμόδιους εισαγγελικούς λειτουργούς τα περιστατικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.