22 Μαΐου 1825: Δολοφονείται η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα – Για το… «Ελλάδα» 2021 δεν συνέβη

22 Μαΐου 1825: Δολοφονείται η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα  – Για το…  «Ελλάδα» 2021 δεν συνέβη

Στις 22 Μαίου του 1825 η αγωνίστρια και ηρωίδα του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα δολoφονείται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην κατοικία της στις Σπέτσες.

Η μεγάλη αυτή ηρωίδα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα που τόσα έδωσε για την Επανάσταση μάλλον δεν υπάρχει για το «Ελλάδα» 2021, που υποτίθεται ότι έχει συσταθεί για τιμήσει ακριβώς αυτό: Δηλαδή τα 200 χρόνια από τον εθνικό ξεσηκωμό του 1821.

Έτσι στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter ασχολείται μόνο με την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη στις 22 Μαΐου του 1963.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.