ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η υπόθεση δολοφονίας που συγκλόνισε την Αυστραλία: Μαγείρεψε τον σύντροφο της και τον τάισε στα παιδιά του (φωτό)

Η υπόθεση δολοφονίας που συγκλόνισε την Αυστραλία: Μαγείρεψε τον σύντροφο της και τον τάισε στα παιδιά του (φωτό)

Μια υπόθεση δολοφονίας σόκαρε την Αυστραλία στο παρελθόν και αναμένεται να τη δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Ήσυχη χαρακτήριζαν την Καθρίνε Νάιτ που ζούσε μια συνηθισμένη ζωή, χωρίς ποτέ να έχει απασχολήσει τους γείτονες της. Χωρίς να τραβάει τα βλέμματα ούτε στον εργασιακό της χώρο, η Καθρίνε Νάιτ ζούσε μια ζωή πολύ χαμηλών τόνων.

Διατηρούσε σχέση με τον Τζον Πράις, ο οποίος είχε αποκτήσει παιδιά από το πρώτο του γάμο. Η ήσυχη γειτονιά που έμεναν, έγινε το επίκεντρο της δημοσιότητας, στην Αυστραλία, καθώς Αστυνομία και ΜΜΕ έμειναν εκεί για ημέρες, μετά την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος που έγινε στο σπίτι τους.

Η Καθρίνε Νάιτ, αφού μαχαίρωσε 37 φορές τον Τζον Πράις, έγδαρε το δέρμα του, τον αποκεφάλισε και στη συνέχεια μαγείρεψε το σώμα του, και έφτιαξε δείπνο για τα παιδιά του, με σκοπό να τους ταίσει τον ίδιο τους τον πατέρα.

Είχε στρώσει το τραπέζι με γιορτινή διάθεση, σαν να ήταν κάποια επέτειος. Κάθε σερβίτσιο είχε το όνομα του παιδιού και το ανάλογο κομμάτι από το σώμα του άτυχου πατέρα που έτρωγαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως, και όταν έφθασαν στο σπίτι, δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς η κουζίνα έμοιαζε με σφαγείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.