ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γεγονός: Στην κυκλοφορία η πρώτη Barbie με μαντίλα! (βίντεο)

Γεγονός: Στην κυκλοφορία η πρώτη Barbie με μαντίλα! (βίντεο)

Την πρώτη της Barbie με μαντίλα παρουσίασε τη Δευτέρα η Mattel προς τιμήν της Αμερικανίδας ξιφομάχου Ιμπντιχάτζ Μουχαμάντ, η οποία το 2016 έγινε η πρώτη αθλήτρια της ξιφομαχίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες που αγωνίστηκε φορώντας χιτζάμπ.

Γι’ αυτό και η κούκλα που αποτελεί μέρος της σειράς “Sheroes” φοράει στολή ξιφομάχου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας που μίλησε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων η εν λόγω κούκλα θα διατίθεται online από το 2018.

«Η κούκλα αυτή αποτελεί έμπνευση για έναν μεγάλο αριθμό κοριτσιών που δεν είδαν ποτέ τους εαυτούς τους να εκπροσωπείται στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Η κούκλα αυτή μπορεί να δείξει ότι όλα τα κορίτσια μπορούν να γίνουν τα πάντα» εξήγησε η εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών το σκεπτικό της πίσω από την Barbie με τη χιτζάμπ.

Από την πλευρά της η 31χρονη αθλήτρια είπε ότι «είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» και ευχαρίστησε τη Mattel. «Είμαι υπερήφανη γιατί μικρά κορίτσια σε όλο τον κόσμο μπορούν να παίξουν με μια Barbie που επέλεξε να φορέσει χιτζάμπ» συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.