ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Τρίκαλα: Σώθηκε από «θαύμα» 13χρονο κορίτσι που έπεσε από τον δεύτερο όροφο

Τρίκαλα: Σώθηκε από «θαύμα» 13χρονο κορίτσι που έπεσε από τον δεύτερο όροφο

Άγιο είχε στο πλευρό της ένα 13χρονο κορίτσι έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στα Τρίκαλα και σώθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας (κοντά στη ΔΕΗ) όπου διαμένει με την οικογένειά του. Οι δικοί της δεν είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί και αναζητώντας το κορίτσι, το βρήκαν στο πεζοδρόμιο! Αμέσως ο πατέρας πήρε το παιδί και το μετέφερε με το δικό του αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Να σημειωθεί πως είχε ειδοποιηθεί και το ΕΚΑΒ, που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο αλλά δευτερόλεπτα πριν ο πατέρας είχε πάρει το παιδί. Οι πρώτες εξετάσεις που έγιναν είναι ενθαρρυντικές, καθώς το παιδί ανταποκρίνεται και εξωτερικά δεν έχει τραύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως άκουσαν τον θόρυβο της πτώσης και βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι χτύπησε στην τέντα του πρώτου ορόφου που ήταν ανοιχτή και μετά έπεσε στο πλακόστρωτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.