ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ογδόντα χρόνια «ανακατασκεύαζαν» το Βερολίνο, Ολοκαίνουριο θα το βρουν οι Oreshnik...

Οι αγρότες της Νάουσας δηλώνουν αντίθετοι στην καλλιέργεια φαρμακευτικής κάναβης

Οι αγρότες της Νάουσας δηλώνουν αντίθετοι στην καλλιέργεια φαρμακευτικής κάναβης

“Θέλουν τους νέους παραδομένους στα ναρκωτικά” είπε ο Σάκης Τσιουλάκης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου “Μαρίνος Αντύπας”, διαμαρτυρόμενος ενάντια στην απόφαση του Δήμου Νάουσας να παραχωρήσει 1.500 στρέμματα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης.

“Τα ναρκωτικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν θεραπευτικά” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιουλάκης, την ώρα που οι αγροτικοί σύλλογοι συγκεντρώνονταν στην πλατεία της Νάουσας, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια του δήμου. “Σε αυτή την καλλιέργεια δραστηριοποιούνται μεγάλοι όμιλοι, κολοσσοί, οι αγρότες θα μετατραπούν σε παραγωγούς ναρκωτικών ουσιών” συνέχισε.

“Θέλουν οι νέοι να είναι στο περιθώριο παραδομένοι στα ναρκωτικά, αδύναμοι να αντιδράσουν σε όλα αυτά τα μέτρα. Αυτοί που εξαφάνισαν όλα τα αγροτικά προϊόντα δεν μπορούν να μας πουν ότι νοιάζονται για το μέλλον του αγροτικού κόσμου” συμπλήρωσε. Ερωτηθείς για τις ενέργειες του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα, ο οποίος προωθεί αυτές τις καλλιέργειες, ο αγροτοσυνδικαλιστής είπε ότι “ο κ. Καρανίκας τα δίνει στους μονοπωλιακούς ομίλους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.