ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Ροζ» τροχαίο – Δεν φαντάζεστε τι είχε ανάμεσα από τα πόδια της η 33χρονη οδηγός

«Ροζ» τροχαίο – Δεν φαντάζεστε τι είχε ανάμεσα από τα πόδια της η 33χρονη οδηγός

Δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε ο αστυνομικός που ερευνούσε τροχαίο στο…Πίτσμπουργκ.

Η αστυνομία βρέθηκε στον τόπο του αυτοκινητιστικού γύρω στις 23:00 το βράδυ. Το ατύχημα είχε συμβεί κοντά στο σπίτι της 33χρονης οδηγού στο Aliquippa.

Ο αερόσακος του αυτοκινήτου είχε ανοίξει. Όταν ο αστυνομικός πλησίασε και κοίταξε από το παράθυρο του οδηγού, παρατήρησε πως η Justine King πως δε φορούσε τίποτα από τη μέση και κάτω και καθισμένη σε ένα άδειο μπουκάλι ουίσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ο αστυνομικός Joshua Stanga της είπε να φορέσει τα ρούχα της και να βγει από το αυτοκίνητο, η 33χρονη του είπε πως έφυγε από το σπίτι χωρίς παντελόνι. Το παντελόνι και το εσώρουχό της, όπως έγραψε στην έκθεσή του, βρισκόταν στα πεντάλ. Η 33χρονη κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αντίσταση κατά τη σύλληψη, απερίσκεπτη οδήγηση και άτακτη συμπεριφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.