ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Ισπανός βγήκε έξω με… στολή δεινοσαύρου – Γέλασε μέχρι και η αστυνομία

Βίντεο: Ισπανός βγήκε έξω με… στολή δεινοσαύρου – Γέλασε μέχρι και η αστυνομία

Ο κορωνοϊός «θερίζει» στην Ισπανία, με τους πολίτες να έχουν τεθεί σε καραντίνα. Όμως αρκετοί είναι αυτοί που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την μιζέρια της πανδημίας με… χιούμορ. Ανάμεσα τους και ο άνδρας του βίντεο που παραβίασε τις εντολές των αρχών και βγήκε έξω ντυμένος… δεινόσαυρος.

Το viral βίντεο – το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 4,9 εκατομμύρια άνθρωποι – που μάλιστα έκανε retweet και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ξεκινά με ένα περιπολικό να πλησιάζει αργά ένα άνθρωπο ντυμένο με την στολή του τυραννόσαυρου Ρεξ, καθώς περνάει απέναντι από το δρόμο στο σταυροδρόμι. Ένας από τους αξιωματικούς βγαίνει από το αυτοκίνητο και συνομιλεί για λίγο μαζί του με την κάμερα να καταγράφει την στιγμή. Στιγμές αργότερα, ο «δεινόσαυρος» αρχίζει και πάλι να κυκλοφορεί στον δρόμο. Σε ολόκληρο το βίντεο ακούγεται το θεματικό τραγούδι από την ταινία «Jurassic Park».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα χρησιμοποίησε το βίντεο αυτό για να υπενθυμίσει στους κατοίκους της περιοχής να συμμορφωθούν με τους νέους κανονισμούς για περιορισμό των μετακινήσεων. Να σημειωθεί πως η Ισπανία έχει χτυπηθεί έντονα από τον κορωνοϊό, οδηγώντας μάλιστα τον πρωθυπουργό, Πέδρο Σάντσεθ το Σάββατο να βάλει την χώρα σε μερική καραντίνα ως μέρος της κατάστασης έκτακτης ανάγκης 15 ημερών. Την ίδια ώρα,μέχρι χθες, η Ισπανία είχε αναφέρει πάνω από 13.000 περιπτώσεις κορωνοϊού και περίπου 500 θανάτους – η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη μετά την Ιταλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.