ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επιχειρηματικό βήμα από την οικογένεια Εσκομπάρ: Βγάζει κινητό στην αγορά (βίντεο)

Επιχειρηματικό βήμα από την οικογένεια Εσκομπάρ: Βγάζει κινητό στην αγορά (βίντεο)

Σε μεγάλα επιχειρηματικά βήματα προχωράει η οικογένεια του Πάμπλο Εσκομπάρ ποντάροντας στην σύγχρονο τάση: τα smartphones.

Όπως αναφέρει το Reuters, η Escobar Inc. ανακοίνωσε ότι λανσάρει ένα κινητό προηγμένης τεχνολογίας με πτυσσόμενη οθόνη το οποίο θα κυκλοφορήσει με το νέο Έτος.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ Γκαβιρία, αδελφός Πάμπλο Εσκομπάρ.

«Δεν είμαι νέος στις ηλεκτρονικές συσκευές, είμαι κάποιος που μου αρέσουν πολύ τα ηλεκτρονικά και θέλαμε να προωθήσουμε στην αγορά ένα κινητό πολύ διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα στον κόσμο», εξηγεί σε βίντεο προώθησης του κινητού.

«Η καλύτερη τεχνολογία στον κόσμο είναι το κινητό με πτυσσόμενη οθόνη. Είναι σχεδόν όπως τα τηλέφωνα με κάμερες πριν από δέκα χρόνια, αλλά τώρα υπάρχει μια τεχνολογία για πτυσσόμενες οθόνες, έτσι με την εφαρμογή αυτής της γνώσης, ένα χρόνο αργότερα την ενσωματώσαμε στο πρώτο μας προϊόν που είναι το Escobar Fold 1… Αλλάζουμε τα πράγματα, είμαστε βασικά ένας νέος Στιβ Τζομπς και προσπαθούμε να δώσουμε νέο «αέρα» σε αυτή την επιχείρηση με το πραγματικό κόστος αυτών των προϊόντων στους καταναλωτές και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά…Για το λόγο αυτό δεν έχουμε επενδυτές, δεν έχουμε περιορισμούς», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Escobar Inc, Όλοφ Γκούσταβφον από τη Σουηδία.

Σύμφωνα με το Reuters, το «Escobar Fold 1» λειτουργεί με Android και κοστίζει 349 δολάρια (ΗΠΑ) στην πιο απλή του έκδοση. Μια άλλη έκδοση με περισσότερη μνήμη και μνήμη RAM θα κυκλοφορήσει στην αγορά έναντι 499 δολαρίων.

«Στόχος μας είναι να προωθήσουμε το κινητό «Fold 1» σε ολόκληρο τον κόσμο και όχι μόνο να λανσάρουμε το Fold 1. Επικεντρωνόμαστε στο να γίνουμε μια ολοκληρωμένη εταιρία τεχνολογίας παρόμοια με τη Samsung και την Apple, ακριβώς το ίδιο, αλλά η εταιρεία είναι του Πάμπλο Εσκομπάρ», επισημαίνει ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ Γκαβιρία. Ο αδερφός του Πάμπλο Εσκομπάρ ευελπιστεί να χρησιμοποιήσει την φήμη της οικογένειας για να προωθήσει το νέο smartphone.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η μάρκα Escobar-Gaviria είναι πλέον μια παγκόσμια μάρκα, είναι ένα εμπορικό σήμα που δεν χρειάζεται να προωθηθεί, είναι όπως μερικά αναψυκτικά, μερικές από τις πολύ μεγάλες εταιρείες στον κόσμο που έχουν ήδη δημιουργήσει τα εμπορικά σήματα τους…Θα είναι πάντα καλοί επειδή καινοτομούν, έτσι ώστε αυτοί που ακολουθούν να μην τους φθάσουν», προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.