Η τηλεργασία ήρθε για να μείνει: Εργαζόμενοι του Twitter θα δουλεύουν εξ αποστάσεως επ’ αόριστον

Η τηλεργασία ήρθε για να μείνει: Εργαζόμενοι του Twitter θα δουλεύουν εξ αποστάσεως επ’ αόριστον

Η τηλεργασία ήρθε για να μείνει και το Twitter γίνεται η πρώτη μεγάλη εταιρεία τεχνολογίας που επιτρέπει σε εργαζομένους της να δουλεύουν εξ αποστάσεως σε μόνιμη βάση.

Η πανδημία, η οποία έχει μολύνει περισσότερους από 4,2 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως μέχρι στιγμής, έχει οδηγήσει σε αυστηρά περιοριστικά μέτρα στις περισσότερες χώρες και αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, με την εργασία από το σπίτι να αναδύεται ως ο νέος κανόνας.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι δεν θα ανοίξει ξανά τα περισσότερα από τα γραφεία της πριν τον Σεπτέμβριο και οι εργαζόμενοι μπορούν να επιλέξουν αν θα εργάζονται ή όχι στα γραφεία της εταιρείας και το πότε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τεχνολογικοί κολοσσοί όπως η Facebook Inc και η Google Alphabet Inc επέτρεψαν στους περισσότερους εργαζόμενους τους να εργάζονται εξ αποστάσεως μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.