ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Η κακοκαιρία «Ηφαιστίων» σαρώνει τα νησιά: Στο σκοτάδι Άνδρος και Τήνος (βίντεο)

Η κακοκαιρία «Ηφαιστίων» σαρώνει τα νησιά: Στο σκοτάδι Άνδρος και Τήνος (βίντεο)

Η κακοκαιρία «Ηφαιστίων» σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της σε ολόκληρη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τα χιόνια, τις ισχυρές βροχές, αλλά και τους θυελλώδεις ανέμους.

Από το πέρασμα του «Ηφαιστίωνα» ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα τα νησιά, ενώ χαρακτηριστικό είναι σε Κρήτη, Άνδρο και Τήνο σημειώθηκαν πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Συγκεκριμένα, στην Κρήτη από την σφοδρή κακοκαιρία αναφέρθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών του δήμου Πλατανιά, καθώς και σε περιοχές του δήμου Χανίων και του δήμου Κισσάμου.

Μάλιστα λόγω των ανέμων δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που δέντρα ξεριζώθηκαν και έπεσαν στο οδόστρωμα. Όσον αφορά τα άλλα δύο νησιά το μπλακ άουτ ήταν ολικό με αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις η ταλαιπωρία των κατοίκων να είναι μεγάλη, αφού ουσιαστικά βυθίστηκαν στο σκοτάδι. Σημειώνεται ότι κατά διαστήματα οι άνεμοι από την κακοκαιρία ξεπερνούσαν ακόμη και τα 10 μποφόρ.

Κακοκαιρία στην Τήνο: Σφοδροί άνεμοι στην περιοχή Κολυμπήθρα

Όπως φαίνεται στο βίντεο του forecastweather.gr που δημοσιεύτηκε στο Facebook η κακοκαιρία προκάλεσε μεγάλα κύματα στην περιοχή Κολυμπήθρα της Τήνου

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Χίο και Λέσβο

Ταυτόχρονα, λόγω της κακοκαιρίας αρκετά προβλήματα υπήρξαν και στη Χίο, στην οποία το χιόνι κατά διαστήματα έπεσε πυκνό. Από την ΕΛ.ΑΣ. χθες λόγω των καιρικών φαινομένων έκλεισε σε ένα σημείο η επαρχιακή οδός Χίου-Βολισσού, ενώ η κίνηση σε πολλά σημεία γινόταν με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο «Ηφαιστίων» ωστόσο «χτύπησε» και τη Λέσβο. Συγκεκριμένα χιόνισε στη δυτική πλευρά του νησιού και στο νότιο τμήμα του γύρω από τον ορεινό όγκο του Ολύμπου και ιδιαίτερα στην περιοχή των ορεινών χωριών της Επαρχίας Πλωμαρίου. Προβλήματα από την κακοκαιρία υπήρξαν και στην Εύβοια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.