
Πολλά σημαντικά της μνημεία φώτισε η Αίγυπτος με τα χρώματα της κινεζικής σημαίας για να δείξει την αλληλεγγύη της προς τον κινεζικό λαό στον αγώνα του κατά της επιδημίας του κορωνοϊού.
Ανάμεσα στα μνημεία αυτά, περιλαμβάνονται η περίφημη Ακρόπολη Σαλάχ Ελ Ντίν του Καΐρου, το συγκρότημα των ναών Καρνάκ στο Λούξορ και ο ναός Φίλαι στο Ασουάν.
Την ίδια ώρα, η Υπουργός Υγείας Χάλα Ζάγιεντ ταξιδεύει στην Κίνα για να εκφράσει τη συμπαράσταση της χώρας στις κινεζικές αρχές στον αγώνα τους να σταματήσουν το ξέσπασμα του ιού.
Πριν από την προγραμματισμένη πτήση, η Υπουργός συναντήθηκε με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό Μουστάφα Μαντμπούλι, με θέμα συζήτησης το κυβερνητικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.