Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αυτό είναι το έντυπο που θα πρέπει να συμπληρώνουν οι πολίτες για τη μετακίνηση τους (φώτο)

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αυτό είναι το έντυπο που θα πρέπει να συμπληρώνουν οι πολίτες για τη μετακίνηση τους (φώτο)

Όπως όλα δείχνουν σε λίγες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η ολική απαγόρευση κυκλοφορίας. Εμείς σας δείχνουμε το έγγραφο το οποίο θα πρέπει να συμπληρώνουν οι πολίτες για τις μετακινήσεις τους.

Αυτό είναι το έντυπο δήλωσης μετακίνησης που έχει εισηγηθεί η Πολιτική Προστασία να συμπληρώνουν οι πολίτες σε περίπτωση που τελικώς αποφασιστεί η απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα.

Από νωρίς το πρωί, επικρατεί «πυρετός» συσκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμου, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις επί της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας και τώρα καλείται να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε γενικό lockdown.

Μάλιστα, όπως αποδεικνύεται με τον εν λόγω έγγραφο, η κυβέρνηση είναι καθ’ όλα έτοιμη να υιοθετήσει άμεσα το εν λόγω μέτρο –εάν τελικώς ο πρωθυπουργός αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.