ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κλινική στο Περιστέρι: Σοβαρές καταγγελίες ασθενή – «Κανένα μέτρο προστασίας – Καμία ενημέρωση»

Κλινική στο Περιστέρι: Σοβαρές καταγγελίες ασθενή – «Κανένα μέτρο προστασίας – Καμία ενημέρωση»

Σε σοβαρότατες καταγγελίες για ελλιπή μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό στην κλινική είναι σοβαρές, προχώρησε ασθενής της εν λόγω κλινικής

Σύμφωνα με τον Φώτη Μητρόπουλο, τα μέτρα προστασίας ήταν ανύπαρκτα.

Ο κ. Μητρόπουλος περιγράφοντας την επίσκεψή του, χθες το πρωί, στην κλινική, τόνισε πως δεν υπήρχε κανένα μέτρο προστασίας, ενώ δεν υπήρχε και καμία ενημέρωση για το τι έχει συμβεί στην κλινική.

«Δεν με έλεγξε κανένας. Αν ήξερα, θα είχα φύγει». Σύμφωνα με τον ίδιο, χωρίς κανένα μέσο προστασίας, έκανε την εξέτασή του και αφού πήρε τα αποτελέσματα έφυγε.

«Έχω πάει σπίτι μου και ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω χαμός. Οπωσδήποτε αναστατώθηκα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μητρόπουλος, επικοινωνώντας με τις αρχές, ενημερώθηκε ότι πρέπει να μείνει σε κατ’ οίκον καραντίνα και περιμένει το αποτέλεσμα του τεστ που έκανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.