Αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία-οπλοχρησία βρίσκεται ο 40χρονος άνδρας που δολοφόνησε στην σύζυγό του στη Δάφνη.

Ο 40χρονος, έχοντας τα χέρια δεμένα με χειροπέδες πισθάγκωνα και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και μάσκα για τον κορωνοϊό οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο κατηγορούμενος, που ισχυρίστηκε ότι σκότωσε την 31χρονη σύζυγο του από ζήλια, παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

(Αρχικό κείμενο 11:43)Τον δρόμο προς τον εισαγγελέα πήρε το πρωί του Σαββάτου ο 40χρονος Αλβανός που σκότωσε την σύζυγό του στο σπίτι τους στην Δάφνη και στην συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές.

Πρόκειται για την 6η γυναικτοκτονία που καταγράφεται μέσα στο 2021 στην Ελλάδα ενώ είναι η δεύτερο μέσα σε μόλις ένα μήνα. Ο δολοφόνος αμέσως μετά την πράξη του παραδόθηκε στις αρχές και υποστήριξε πως σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τη ζήλευε.

Η αδικοχαμένη γυναίκα φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε, ωστόσο εκείνος «έβγαζε» προς τα έξω το προφίλ ενός… καλού οικογενειάρχη. Ενός «καλού οικογενειάρχη» που τελικά σκότωσε την σύζυγό του…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!