ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σοκ στη Λαμία για 19χρονη: «Με βίασε με το μαχαίρι στον λαιμό»

Σοκ στη Λαμία για 19χρονη: «Με βίασε με το μαχαίρι στον λαιμό»

Σοκ προκαλεί η περιγραφή μιας 19χρονης κοπέλας στη Λαμία για τον καταγγελλόμενο βιασμό της από έναν 53χρονο, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «με βίασε με το μαχαίρι στο λαιμό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 53χρονου, αφού – όπως περιγράφει η ίδια – ο κατηγορούμενος τής έβαλε μαχαίρι στον λαιμό και τη χτύπησε στο πρόσωπο, λέγοντάς της πως αν κάνει ό,τι τής πει, δεν θα πάθει τίποτα…

«Φώναξε όσο θέλεις, δεν σε ακούει κανένας… Εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες…», φέρεται ότι της έλεγε ο συλληφθείς, όσο είχε το μαχαίρι στον λαιμό της 19χρονης.

Ο καταγγελλόμενος βιασμός φέρεται να έγινε το βράδυ της Τρίτης (10.08.2021) μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού.

Ο 53χρονος, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 19χρονης και ότι κατήγγειλε βιασμό γιατί φοβάται τον φίλο της.

Ο κατηγορούμενος, μετά την προθεσμία που πήρε, θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής (13.08.2021) στα Δικαστήρια Λαμίας για να απολογηθεί ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.