ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συνελήφθη επιβάτης πλοίου που μετέφερε ηρωίνη στην Κέρκυρα

Συνελήφθη επιβάτης πλοίου που μετέφερε ηρωίνη στην Κέρκυρα

Οι αστυνομικοί της Κέρκυρας αξιοποίησαν τις πληροφορίες τους για άφιξη ναρκωτικών στο νησί και πέρασαν χειροπέδες σε επιβάτη που μετέφερε ηρωίνη.

Μόλις ο Έλληνας ύποπτος αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα, ακινητοποιήθηκε, υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία με ηρωίνη συνολικού βάρους 39 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Αλλοδαπός διακινούσε ηρωίνη και κάνναβη

Αξιοποιώντας πληροφορίες που τους δόθηκαν για έναν 41χρονο αλλοδαπό ότι διακινεί ναρκωτικά στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν μαζί με έναν άλλο αλλοδαπό στον οποίο είχε προμηθεύσει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Στην κατοχή του 41χρονου και στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 112,5 γραμμαρίων και μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 5,8 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και 470 ευρώ. Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.