ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Σε κώμα 70χρονος που ξυλοκοπήθηκε από μποξέρ – Πιθανόν να μην ξανασυνέλθει ποτέ

Θεσσαλονίκη: Σε κώμα 70χρονος που ξυλοκοπήθηκε από μποξέρ – Πιθανόν να μην ξανασυνέλθει ποτέ

Ένας άνδρας 70 ετών από την Θεσσαλονίκη είναι σε κώμα εδώ και έναν μήνα στο ΑΧΕΠΑ έπειτα από διαμάχη που είχε με έναν 42χρονο μποξέρ.

Πιο συγκεκριμένα, από την 18η Σεπτεμβρίου ο ηλικιωμένος είναι σε κωματώδη κατάσταση μετά από τσακωμό που είχε με έναν γνώστη πολεμικών τεχνών, ο οποίος φέρεται να τον χτύπησε.

Αιτία για τον καβγά ήταν τα σκυλιά τους και συγκεκριμένα, το σκυλί του 70χρονου που κυκλοφορούσε σε βόλτα χωρίς λουρί κοντά σε πάρκο στην Ευκαρπία.

Ο 42χρονος ενοχλήθηκε και φέρεται να τον ξυλοκόπησε τον ηλικιωμένο, σύμφωνα με την αδερφή και την κόρη του θύματος.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο αδερφός μου έπαθε τέτοιο πράγμα» αναφέρει η αδερφή του ηλικιωμένου η οποία πρόσθεσε πως ο δράστης τον χτύπησε πισώπλατα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στο έδαφος.

«Ο μπαμπάς μου γυρνούσε στο σπίτι και ο δράστης τον ακολούθησε πισώπλατα» τόνισε η Ρένια, κόρη του θύματος.

«Είναι ένα μήνα σε κώμα και μας λένε πως μπορεί να παραμείνει σε αυτή την κατάσταση και να μην συνέλθει. Εξωτερικά δεν έχει κάτι όμως μετά την αξονική μας είπε πως έχει πολλά αιματώματα, θλάσεις και κακώσεις. Η επέμβαση ήταν 5,5 ωρών όπου “πήγε και γύρισε πολλές φορές”. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή και δεν ξέρουμε τι θα αφήσει ή εάν θα επανέλθει και ποτέ» υπογράμμισε.

Σε βάρος του 42χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για βαριά και σκοπούμενη σωματική βλάβη ενώ αφέθηκε ελεύθερος και του έχει επιβληθεί ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε πως δεν είχε κανέναν σκοπό να τον βλάψει, ενώ έκανε λόγο για «κακιά στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.