ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Συνεχίζονται τα επεισόδια από Ρομά – Μπλόκαραν και επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας

Συνεχίζονται τα επεισόδια από Ρομά – Μπλόκαραν και επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας

Συνεχίζονται οι εντάσεις μεταξύ αστυνομίας και Ρομά, με αφορμή τα όσα έγιναν στο Πέραμα με τον θάνατο του 18χρονου. Επεισόδια πέρα από την Αττική, σημειώνονται και σε επαρχιακές περιοχές της χώρας όπως για παράδειγμα στην Αχαΐα.

Εκεί λοιπόν σύμφωνα πληροφορίες, υπήρξε ένα περιστατικό την Πέμπτη το βράδυ που θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ άσχημες διαστάσεις, δεδομένου του κλίματος που υπάρχει.

Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, ταξίαρχος, Γιάννης Κυριακόπουλος πήγαινε με το υπηρεσιακό του όχημα σε ένα από τα μπλόκα που είχαν στηθεί για να επιβλέψει την κατάσταση και να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.

Ξαφνικά όμως το αυτοκίνητό του περικυκλώθηκε από δύο αγροτικά οχήματα που επέβαιναν Ρομά, οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του με πέτρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς με γρήγορες κινήσεις, κατάφερε να απεγκλωβίσει το όχημα και να απομακρυνθεί από το σημείο, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να μην πάρει χειρότερες διαστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.