ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: Εκτεταμένη έρευνα για ρευματοκλοπή στο Ρέθυμνο

Κρήτη: Εκτεταμένη έρευνα για ρευματοκλοπή στο Ρέθυμνο

Αστυνομικοί του τμήματος του Ρεθύμνου προχωρούν σε εκτεταμένη έρευνα για υπόθεση κλοπής ρεύματος με μετατροπές στους πίνακες του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Κατά τις έρευνες που έκαναν σε χώρους ιδιοκτησίας του συλληφθέντος, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την ύπαρξη παρεμβάσεων σε μηχανήματα πολύ μεγάλης ισχύος που είχε εγκαταστήσει, ώστε να εμφανίζεται κατά πολύ μειωμένη η αξία του ρεύματος που κατανάλωναν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη σε συνεργασία με τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., για να εξακριβωθεί για πόσο χρονικό διάστημα ήταν σε εξέλιξη η ρευματοκλοπή και ποιο είναι το ύψος της ζημιάς που υπέστη η επιχείρηση. Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου που του άσκησε δίωξη για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και τον άφησε ελεύθερο με προφορική εντολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.