ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βραζιλία: Νεκροί εννέα πυροσβέστες σε άσκηση όταν κατέρρευσε οροφή σπηλιάς (βίντεο)

Η οροφή της σπηλιάς Ντούας Μπόας κατέρρευσε ενώ ομάδα 28 πυροσβεστών συμμετείχαν σε άσκηση στο εσωτερικό της

Βραζιλία: Νεκροί εννέα πυροσβέστες σε άσκηση όταν κατέρρευσε οροφή σπηλιάς (βίντεο)

Εννέα μέλη του πυροσβεστικού σώματος σκοτώθηκαν χθες Κυριακή όταν κατέρρευσε η οροφή σπηλιάς μέσα στην οποία εκπαιδεύονταν στη βραζιλιάνικη πολιτεία Σάο Πάολο, ανακοίνωσαν οι αρχές.

«Υπάρχουν εννέα νεκροί», ενώ «ένα πρόσωπο διασώθηκε» και «δεν υπάρχουν άλλα θύματα επιτόπου», ανέφερε μέσω Twitter η πυροσβεστική στο Σάο Πάολο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) του Σαββάτου προς Κυριακή μέσα στη σπηλιά Ντούας Μπόας, μέσα σε ιδιωτική έκταση κοντά στην Αλτσινόπολις, περίπου 300 χιλιόμετρα βόρεια από την πόλη Σαν Πάουλου, την πρωτεύουσα της ομώνυμης πολιτείας.

https://twitter.com/andrewzherdev/status/1454953584517337089

«Η οροφή της σπηλιάς κατέρρευσε» ενώ ομάδα 28 πυροσβεστών συμμετείχαν σε άσκηση στο εσωτερικό της, εξήγησε η πυροσβεστική.

Η πυροσβεστική αρχικά έκανε λόγο για 15 άνδρες της που θάφτηκαν, αλλά αργότερα διευκρίνισε πως οι πέντε μπόρεσαν να βγουν από τη σπηλιά. Είχαν τραυματιστεί, πάντως μπόρεσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους αφού τους προσφέρθηκαν φροντίδες σε νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περιοχή της Αλτσινόπολις είναι διάσημη για τις σπηλιές της, οι οποίες αποτελούν μαγνήτη για τους τουρίστες που την επισκέπτονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.