ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Στις 18 οι επιθέσεις από σκυλιά μέσα στον Οκτώβριο

Νέο θύμα ένα ανήλικο κορίτσι

Θεσσαλονίκη: Στις 18 οι επιθέσεις από σκυλιά μέσα στον Οκτώβριο

Σε καθημερινότητα έχουν εξελιχθεί οι επιθέσεις σκύλων σε βάρος περαστικών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, τον μήνα Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν 18 επιθέσεις από σκυλιά τα οποία δάγκωσαν ανθρώπους που διέσχιζαν κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα μία μητέρα ανέφερε στα social media πως σκύλος δάγκωσε την κόρη της το Σάββατο (30.10.2021) την ώρα που περπατούσε επιστρέφοντας στο σπίτι από το φροντιστήριο:

«Από το μεσημέρι μέχρι τώρα κ για πολύ ακόμα, (ήδη 7 ώρες) βρισκόμαστε στα επείγοντα για τις πρώτες βοήθειες, εμβόλια, όρους κτλ. Σε τηλεφώνημα με ιατρό Δημόσιας Υγείας, έχουν δαγκώνει περί τα 30 άτομα από Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα ( σε 2 μήνες μέσα). Την Δευτέρα (σ.σ. 01.11.2021) θα υποβάλλουμε μήνυση σαν οικογένεια στους αρμόδιους του Δήμου. Αλλά μιλάμε για 30 άτομα….. Τι ακριβώς περιμένουν για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο; Δεν είναι σοβαρό θέμα Δημόσιας Υγείας αυτό ;;;;;; Περιμένουν να φάει κανένα μικρότερο παιδάκι;», σημειώνει στην ανάρτησή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.