ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νοσοκομείο Νίκαιας: Αλλοδαπός κρατούμενος με ηπατίτιδα δάγκωσε αστυνομικό και προσπάθησε να το «σκάσει»

Δάγκωσε στα δάχτυλα του χεριού τον αστυνομικό που προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει

Νοσοκομείο Νίκαιας: Αλλοδαπός κρατούμενος με ηπατίτιδα δάγκωσε αστυνομικό και προσπάθησε να το «σκάσει»

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας ένας Ρουμάνος κρατούμενος επιτέθηκε σε αστυνομικό, τον δάγκωσε και στη συνέχεια επιχείρησε να αποδράσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος του ΤΑ Ακροπόλεως το απόγευμα της Παρασκευής ζήτησε από αστυνομικούς να μεταφερθεί σε νοσοκομείο γιατί -όπως είπε- πονούσαν τα κόκκαλά του.

Λίγο μετά τις εννιά το βράδυ ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στα επείγοντα περιστατικά. Γύρω στις δέκα έσπρωξε έναν 29χρονο αστυνομικό και προσπάθησε να βγει από το νοσοκομείο.

Όμως ο νεαρός υπαρχιφύλακας τον ακινητοποίησε και του πέρασε χειροπέδες αλλά -για κακή του τύχη- ο κατηγορούμενος τον δάγκωσε στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού. Τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας γιατρός από το νοσοκομείο τηλεφώνησε στον αστυνομικό και τον ενημέρωσε πως ο κατηγορούμενος είναι φορέας του ιού της Ηπατίτιδας C και του πρότεινε να επικοινωνήσει άμεσα με έναν παθολόγο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρουμάνος που είχε συλληφθεί το πρωί της Παρασκευής για κλοπή κινητού μέσα σε λεωφορείο από μια γυναίκα επέστρεψε στο τμήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.