ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη – Πτώση 6χρονης: «Έπεσε πάνω σε άνθρωπο – Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα»

«Από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις»

Θεσσαλονίκη – Πτώση 6χρονης: «Έπεσε πάνω σε άνθρωπο – Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα»

Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα 6χρονο έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στο κενό και για καλή του τύχη σύμφωνα με πληροφορίες, προσγειώθηκε πάνω σε άνθρωπο.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, όταν το κοριτσάκι πήγε να πάει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε κάτω.

Λεπτομέρειες για το συμβάν περιέγραψε εργαζόμενη σε λαϊκή αγορά που γινόταν κάτω από την πολυκατοικία, από την οποία έπεσε το παιδί.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του», αναφέρει η Δέσποινα Τζιούρα.

Η μητέρα του παιδιού, έλειπε από το σπίτι. «Η μητέρα του είχε πάει να πάρει το άλλο της παιδί από το νηπιαγωγείο. Το μωρό είχε πάει να πάρει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στο μπαλκόνι και έπεσε από εκεί», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 6χρονο κοριτσάκι έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», με την κατάστασή της να κρίνεται σοβαρή. Στο σημείο έσπευσε η ΕΛΑΣ προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης του παιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.