ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χανιά: 65χρονος απειλούσε επί 6 ώρες να αυτοκτονήσει – Πώς τον έπεισαν να αλλάξει γνώμη

Άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν άμεσα στο σπίτι του 65χρονου προσπαθώντας να τον πείσουν να μην οδηγηθεί στη συγκεκριμένη πράξη

Χανιά: 65χρονος απειλούσε επί 6 ώρες να αυτοκτονήσει – Πώς τον έπεισαν να αλλάξει γνώμη

Συναγερμός σήμανε την Δευτέρα στην αστυνομία στα Χανιά όταν ενημερώθηκε για την πρόθεση ενός 65χρονου να βάλει τέλος στη ζωή του με όπλο που είχε στην κατοχή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews.,gr ο 65χρονος που είναι κατάκοιτος, απειλούσε να αυτοκτονήσει με όπλο που είναι μάλιστα άγνωστο πώς βρέθηκε στην κατοχή του.

Για το γεγονός ενημερώθηκε η αστυνομία άνδρες της οποίας βρέθηκαν άμεσα στο σπίτι του 65χρονου προσπαθώντας να τον πείσει να μην οδηγηθεί στη συγκεκριμένη πράξη.

Με τη συνδρομή τελικά, διαπραγματευτών αλλά και δυνάμεων των ΕΚΑΜ, ο 65χρονος αφοπλίστηκε, αφού επί σχεδόν 6 ώρες απειλούσε για τη ζωή του και έτσι δεν προέβη σε αυτή την πράξη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη λήξη συναγερμού ο 65χρονος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.