ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σ.Πρίττας: «20 άτομα χτυπούσαν έναν 14χρονο και τον ρωτούσαν αν είναι “σκουλήκι”»

Σ.Πρίττας: «20 άτομα χτυπούσαν έναν 14χρονο και τον ρωτούσαν αν είναι “σκουλήκι”»

Οπαδός του Άρη ήταν ο 14χρονος που δέχθηκε ανηλεή ξυλοδαρμό από ομάδα ατόμων πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων», Σάκη Πρίττα.

Το περιστατικό αυτό είδε το φως της δημοσιότητας μια μέρα μετά την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη, που ήταν επίσης φίλαθλος του Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δράστες της επίθεσης, όσο χτυπούσαν τον 14χρονο τον ρώτησαν αν είναι «σκουλήκι» (έτσι χαρακτηρίζουν τους οπαδούς του Άρη). Το αγόρι δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα ενώ προκλήθηκε αιμάτωμα στο συκώτι. Σύμφωνα με τον πατέρα των δύο παιδιών, το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν εκείνο που βγήκε έξω και απώθησε τα άτομα που χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο και έσωσαν τελικά το παιδί.

Aναλυτικά όσα έγραψε:

«Το Σάββατο που μας πέρασε κοντά στο Μακεδονία Παλάς σώθηκε αιμόφυρτος από τύχη ένας 15χρονος. 20 άτομα τον ρωτούσαν αν είναι «σκουλήκι» όσο τον χτυπούσαν. Δεν άνοιξε μύτη. Δε βρέθηκε κανένας. Πολύ πιθανό τα ίδια άτομα ή κάποιοι φίλοι τους να σκότωσαν τον 19χρονο.

Τι θα γινόταν αν αναδείκνυαν το θέμα, αν γινόντουσαν συλλήψεις. Ίσως γλιτώναμε το επόμενο χτύπημα. Αυτά γίνονται όταν υπάρχει συγκάλυψη από τις ΠΑΕ, από τα ΜΜΕ και την αστυνομία. Όταν όλοι τους ξέρουν αλλά η ζωή συνεχίζεται μέχρι το επόμενο θύμα. ΥΓ. Μη χρωματίζετε τις απόψεις σας, γενικά μιλάω για την ατιμωρησία».

Δείτε την ανάρτηση του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.