ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έφοδοι στους συνδέσμους της Θεσσαλονίκης: Οπλοστάσια ανακάλυψε η αστυνομία!

Μπαράζ εφόδων της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους ΠΑΟΚ Άρη και Ηρακλή - Κατασχέθηκαν στυλιάρια,γυάλινα μπουκάλια και πυροσβεστήρες

Έφοδοι στους συνδέσμους της Θεσσαλονίκης: Οπλοστάσια ανακάλυψε η αστυνομία!

Μπαράζ εφόδων έκανε το απόγευμα της Πέμπτης η Ελληνική Αστυνομία σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης. Οι αρχές έψαξαν γραφεία φιλάθλων του ΠΑΟΚ, του Άρη αλλά και του Ηρακλή.

Οι έρευνες διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση έναντι του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες, όπως συνέβη χθες κατά την έρευνα των αρχών στον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ «Θύρα 4» που βρίσκεται επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά», ενώ το ίδιο συνέβη και στην περιοχή του Ευόσμου. Από το εσωτερικό του συνδέσμου του ΠΑΟΚ επί της οδού Ορέστου, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλεξαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες. Τα ευρήματα αυτά θα μεταφερθούν για εξέταση. Παράλληλα, έφοδος της Αστυνομίας έγινε και στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα ήδη έχει αναφερθεί η προσαγωγή του υπεύθυνου λειτουργίας του συνδέσμου στους Αμπελόκηπους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γυάλινα μπουκάλια, πυροσβεστήρες και στυλιάρια. Αυτό το άτομο έχει οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, εκεί όπου θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί για ποιο λόγο βρισκόταν μέσα στο σύνδεσμο εκείνη τη χρονική στιγμή. Βέβαια, δεν αποκλείεται να είναι άτομο που βρέθηκε τυχαία στον σύνδεσμο εκείνη τη στιγμή.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μεταλλικά στυλιάρια και κράνη. Επίσης, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και μεταλλικά αντικείμενα αλλά και διάφορα ατομικά εργαλεία.

Παράλληλα αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έρευνες και σε σύνδεσμο φίλων του Άρη, που στεγάζεται κοντά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από το σημείο έφυγαν με τρεις μαύρες σακούλες γεμάτες ευρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν Αστυνομικοί της ΥΑΒΑΧ έλεγξαν το στυλιάρια, σιδερόβεργες, πυρσούς, καπνογόνα και ένα μπιτόνι με βενζίνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.