ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Απίστευτο περιστατικό στα Άνω Λιόσια: Mαθητής Δημοτικού γύρισε σπίτι κρατώντας μια… σφαίρα

Άφωνοι έμειναν οι γονείς του

Απίστευτο περιστατικό στα Άνω Λιόσια: Mαθητής Δημοτικού γύρισε σπίτι κρατώντας μια… σφαίρα

Κρύος ιδρώτας έλουσε τους γονείς ενός 10χρονου αγοριού, όταν ο τελευταίος έφερε από το σχολείο στα Άνω Λιόσια μία… σφαίρα. Ο μαθητής της τετάρτης Δημοτικού, μπήκε στην τάξη και βρήκε μέσα μία αδέσποτη σφαίρα. Την κράτησε στα χέρια του, την έβαλε στην τσάντα του κι όταν γύρισε σπίτι, έδειξε το εύρημα στους γονείς του.

«Η μαμά ήρθε και μου παρέδωσε αυτό το πράγμα που βρήκε ο μαθητής μέσα στην τάξη. Το πήρα και πήρα αμέσως στην ασφάλεια, την αστυνομία στα Λιόσια. Ήρθαν, το πήρανε, με κάλεσα, έδωσε και την κατάθεση. Κοιτάξαμε στην τάξη, δεν υπήρχε κάτι που να υποδηλώνει ότι είχε μπει σφαίρα. Τα παράθυρα βέβαια είναι ανοιχτά στο σχολείο όλη μέρα», δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι δεν έχει ακούσει ούτε έναν πυροβολισμό τέσσερα χρόνια που είναι στο σχολείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.