ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καταυλισμός αλλοδαπών Ριτσώνας: Αφγανός «πρόσφυγας» επιχείρησε να κακοποιήσει ανήλικη Ιρανή

Καταυλισμός αλλοδαπών Ριτσώνας: Αφγανός «πρόσφυγας» επιχείρησε να κακοποιήσει ανήλικη Ιρανή

Σεξουαλική επίθεση, σε αυτοσχέδιο τζαμί στον καταυλισμό αλλοδαπών στη Ριτσώνα Ευβοίας, κατήγγειλε μία 15χρονη από το Ιράν στην ΕΛΑΣ με την Ασφάλεια να ξεκινάει έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος Ιρανός, πατέρας του κοριτσιού, κατήγγειλε στις Αρχές ότι στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου, ένας άλλος αλλοδαπός από το Αφγανιστάν τράβηξε την 15χρονη από το χέρι, την έβαλε μέσα στο αυτοσχέδιο τζαμί της «δομής» των υποτιθέμενων προσφύγων και στη συνέχεια άρχισε να τη θωπεύει και να τη φιλάει στο στόμα. Η μικρή αποκάλυψε το περιστατικό στον πατέρα της κι αυτός ενημέρωσε την Αστυνομία.

Μετά την καταγγελία του 39χρονου Ιρανού και τη μαρτυρία της 15χρονης, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του φερόμενου ως δράστη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές σημειώνουν πάντως πως ο Αφγανός σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να απελαθεί από τη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.