Πριν από λίγη ώρα η Ελληνική αστυνομία ταυτοποίησε ένα αποτύπωμα στο δρεπάνι με το οποίο δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης, και κατέληξε στο ότι ανήκει σε έναν εκ των οχτώ χθεσινών συλληφθέντων.

Έτσι, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, ο 23χρονος που κρίθηκε προφυλακιστέος σήμερα δεν είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας.

Γονείς Άλκη: Ο χαμός του παιδιού μας να τους ενώσει όλους

«Πιστεύω πως θα κάνει τη δουλειά της και η Πολιτική και η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη. Πρέπει να λυθεί για καλό όλη της ελληνικής κοινωνίας. Ήμαρτον, ρε παιδιά μου, να έχεις μια διαφορετική ομάδα. Εγώ είμαι και ΠΑΟΚ, είμαι και Άρης. Το λέω και το πιστεύω. Θέλω αυτό το γεγονός να ενώσει την πόλη» ήταν τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του άτυχου 19χρονου.

«Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου συναισθήματα. Εύχομαι καμία μανούλα να μη βρεθεί στη θέση μου» προσέθεσε η μητέρα του.

Ποιοι είναι οι οκτώ

Οι οκτώ νέοι διωκόμενοι είναι επτά Έλληνες και ένας Αλβανός, ηλικίας 19 έως 23 ετών, η εμπλοκή των οποίων φαίνεται πως προκύπτει από το προανακριτικό υλικό.

Πρόκειται για μέλη συνδέσμων οπαδών του ΠΑΟΚ και μάλιστα με ηγετικό ρόλο. Κατά πληροφορίες, ο ένας αγωνιζόταν σε παιδική ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, αλλά πλέον δεν ασχολείται με τον αθλητισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι συνολικά 11, με τους έξι να είναι σεσημασμένοι.