ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Αιχμές από το «Χαμόγελο του Παιδιού» – «Δεν νοιαζόταν για το παιδί» (βίντεο)

Πώς αποκαλύφθηκε το φρικτό έγκλημα

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Αιχμές από το «Χαμόγελο του Παιδιού» – «Δεν νοιαζόταν για το παιδί» (βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 7χρονου στην Κυψέλη από τον σύντροφο της μητέρας του, η οποία ήταν παρούσα στο έγκλημα και δεν έκανε τίποτα για να το σώσει.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει τηλεοπτική εκπομπή, ο πατριός δήλωσε μετανιωμένος στις αστυνομικές Αρχές, αλλά περιέγραψε με παροιμιώδη ψυχραιμία το πώς τέλεσε το έγκλημα αλλά και πού είχε κρύψει τα στοιχεία.

Η μητέρα, με τη σειρά της, παραδέχθηκε ότι ήταν παρούσα στο έγκλημα, αλλά σημείωσε πως υπάκουσε τον σύντροφό της, όταν της είπε να φύγει από το σπίτι γιατί αυτός θα έβρισκε έναν τρόπο να κρύψει το πτώμα του παιδιού.

Είπε, παράλληλα, ότι δεν γνώριζε ότι ο σύντροφός της είχε βάλει τα οστά του παιδιού στην εργαλειοθήκη, την οποία μετέφεραν μαζί τους.

Αιχμές από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την ίδια ώρα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αφήνει νέες αιχμές όσον αφορά τη φρικτή υπόθεση.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου», Γιώργος Γιαννόπουλος, σε πρωινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε στο χρονικό των προβλημάτων της οικογένειας, ενώ αναφέρθηκε και σε κενά όσον αφορά στην έρευνα.

Επεσήμανε πως το 2008, υπήρχε καταγγελία για τη 15χρονη, τότε, μητέρα η οποία ήταν έγκυος και επαιτούσε στο δρόμο.

Μία δεκαετία αργότερα ήρθε η δεύτερη καταγγελία, η οποία αφορούμε την κόρη της γυναίκας.

Το παιδί, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, πήγε στο σχολείο σε «φρικτή» κατάσταση και κλήθηκε το Χαμόγελο, που επικοινώνησε με την εισαγγελία για να πάει η μικρή στο νοσοκομείο.

Εκεί, όπως είπε, είδε μία «μάνα, η οποία δεν νοιαζόταν για το παιδί της», αλλά, αντίθετα, «δικαιολογούσε τον σύντροφο, ότι το αγαπούσε (σ.σ. το παιδί)».

Ο 7χρονος είχε δολοφονηθεί από το 2017, αλλά ο γυναίκα έλεγε πως βρισκόταν με τον πατέρα του στην Πολωνία. Ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε πως μετά την αποκάλυψη της κακοποίησης της κόρης θα έπρεπε οι Αρχές να έχουν επικοινωνήσει με τη χώρα, για να ενημερωθούν και για τον γιο, κάτι που δεν έγινε.

Τέλος, ενημέρωσε πως η κόρη της συλληφθείσας είναι πλέον σε ανάδοχη οικογένεια.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Υπενθυμίζεται πως ο 33χρονος πατριός του 7χρονου, τον είχε βάλει τιμωρία και τον είχε αφήσει νηστικό για μεγάλο διάστημα. Όταν ο μικρός παραπονέθηκε, τότε του έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα και τη μύτη, ενώ του είχε δέσει και τα χέρια, και το παιδί έχασε τη ζωή του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοποίησης, η μητέρα ήταν στον χώρο και έπαιζε βιντεοπαιχνίδια χωρίς να αντιδράσει.

Όταν αντιλήφθηκαν τον θάνατο του παιδιού, έκαναν το παν για να κρύψουν το πτώμα. Αρχικά τοποθετήθηκε σε έναν αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα του σπιτιού, όπου έμεναν. Όταν τούς έγινε έξωση, όμως, ο συλληφθείς πήρε τα οστά του 7χρονου και τα έβαλε σε μία εργαλειοθήκη, την οποία μετέφερε παντού μαζί του.

Η φρικτή υπόθεση ήρθε στο «φως» όταν ο 33χρονος, σε κατάσταση μέθης, αποκάλυψε σε έναν φίλο του ότι είχε διαπράξει ένα έγκλημα. Το άτομο αυτό έκανε την καταγγελία στις Αρχές, λέγοντας πως εμπλέκεται και σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά το ζευγάρι και όταν ενημερώθηκε για την ύπαρξη του 9χρονου γιου, τότε ζήτησε ενημέρωση από τις πολωνικές Αρχές για τον πατέρα. Ωστόσο, ενημερώθηκαν πως είχαν χαθεί τα ίχνη του εδώ και χρόνια και επρόκειτο για τοξικοεξαρτημένο άτομο.

Τότε, έγινε μία έρευνα στις πύλες εξόδου της χώρας για να δουν εάν είχαν χρησιμοποιηθεί τα ταξιδιωτικά έγγραφα του παιδιού, χωρίς, φυσικά, αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.