ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καβάλα: Νεκρός 45χρονος από πυροβολισμό στις Ελευθερές – Ομολόγησε το έγκλημα 46χρονος φίλος του

Ο φερόμενος ως δράστης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Καβάλα: Νεκρός 45χρονος από πυροβολισμό στις Ελευθερές – Ομολόγησε το έγκλημα 46χρονος φίλος του

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στις Ελευθερές Καβάλας, καθώς νεκρός, με τραύμα από πυροβολισμό εντοπίστηκε ένας άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, έμενε μόνος και βρέθηκε από φιλικό του πρόσωπο το οποίο επισκέφτηκε το σπίτι του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, που έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 45χρονου.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από 46χρονο φίλο του, ο οποίος και μετέφερε στη συνέχεια τη σορό του στην αυλή του σπιτιού.

Ο 46χρονος ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος, ενώ βρέθηκε και το όπλο, που χρησιμοποίησε. Πιθανολογείται ότι το φονικό έγινε για ασήμαντο λόγο, και ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η προανάκριση συνεχίζεται και ο 46χρονος κρατείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροτομή που θα δείξει αν είχε παλέψει με τον δολοφόνο του, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.