ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πειραιάς: Aναζητείται 60χρονη που τσακώθηκε με τον πρώην σύντροφό της και τον πυροβόλησε έξι φορές

Από το σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς τρεις κάλυκες

Πειραιάς: Aναζητείται 60χρονη που τσακώθηκε με τον πρώην σύντροφό της και τον πυροβόλησε έξι φορές

Μία 60χρονη αναζητείται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας καθώς πυροβόλησε έξι φορές τον πρώην σύντροφό της και λίγο έλειψε να του αφαιρέσει τη ζωή.

Όλα έγιναν χθες στην οδό Σαχτούρη στον Πειραιά. Η κατηγορούμενη περίμενε τον πρώην σύντροφό της και αφού προηγήθηκε έντονη συνομιλία μεταξύ τους έβγαλε από την τσάντα της ένα ασημί πιστόλι και το έστρεψε στα πόδια του πυροβολώντας δύο φορές.

Ωστόσο δεν κατάφερε να τον τραυματίσει. Ο άτυχος άνδρας τράπηκε σε φυγή και τότε εκείνη τον πυροβόλησε άλλες τέσσερις φορές.

Από το σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς τρεις κάλυκες, δύο θρυμματισμένες βολίδες καθώς και ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης, η οποία αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία της «απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.