Ένας 22χρονος Πακιστανός έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια του να κρυφτεί την ώρα του έλεγχου του ΕΦΚΑ σε εργοστάσιο ΒΙ.ΠΕ της Πάτρας.

Ο άτυχος εργάτης ο οποίος δεν ήταν ασφαλισμένος ανέβηκε στην οροφή του κτηρίου, και όταν ήρθε η ώρα να κατέβει, αυτή υποχώρησε με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να καταλήξει εν τέλει, με τους γιατρούς να μην μπορούν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου εργάτη, υποστηρίζει πως οι εργαζόμενοι βρίσκονται ανασφάλιστοι στη συγκεκριμένη επιχείρηση, ενώ καταγγέλει πως όταν ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δηλώθηκε με άλλο όνομα.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, ο δικηγόρος του εργοδότη αναφέρει ότι ο 22χρονος είχε δηλώσει στοιχεία που δεν ανταποκρίνονταν στο όνομά του, με αποτέλεσμα να απασχολείται με λάθος ΑΜΚΑ, στο οποίο φαινόταν ασφαλισμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εργοστάσιο αυτό κάηκε ολοσχερώς, μία ημέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, με το πόρισμα της Πυροσβεστικής να αναφέρει βραχυκύκλωμα.