Μη χάσετε σήμερα Κυριακή (20/2) και ώρα 20:00, τη διαδικτυακή συζήτηση του τμήματος HJ41 KALAMARIA της American Hellenic Educational Progressive Association AHEPA, με την υποστήριξη AHEPA HELLAS, με θέμα την πιθανή εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ζωντανά στο διαδικτυακό στούντιο, ο Κωνσταντίνος Γρίβας καθηγητής στο τμήμα Τουρκικών και Ασιατικών σπουδών Παν. Αθηνών και Αναπληρωτής καθηγητής Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, PhD Mάριος Ευθυμιόπουλος αναπληρωτής καθηγητής διεθνούς Ασφάλειας και στρατηγικής και ο Διευθύνων σύμβουλος Strategy International Ltd. Savvas Tsivikos Supreme Secretary AHEPA.

Προλογίζει ο Ανδρέας Ζαπουνίδης, Security Risk Management and Community Liaison Consultant Energy and Defence Industry Πρόεδρος του τμήματος HJ41.

Συντονίζει από τις Βρυξέλλες η κ. Άννα Ζαχαριάδου συντονίστρια Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης,Msc στις Διεθνείς Σπουδές Πολέμου.

">Μπορείτε να παρακολουθήσετε live τη συζήτηση ΕΔΩ

Η Ρωσία θα μπορούσε να εισβάλει στην Ουκρανία «ανά πάσα στιγμή» και οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να φύγουν αμέσως, προειδοποίησαν οι ΗΠΑ.

Μια εισβολή θα μπορούσε να ξεκινήσει με αεροπορικούς βομβαρδισμούς που θα δυσκόλευαν τις αναχωρήσεις και θα έθετε σε κίνδυνο τους αμάχους, δήλωσε ο Λευκός Οίκος την Παρασκευή.

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα αρνηθεί οποιαδήποτε σχέδια εισβολής στην Ουκρανία παρά το γεγονός ότι συγκεντρώνει περισσότερους από 100.000 στρατιώτες κοντά στα σύνορα. Η δήλωση των ΗΠΑ ώθησε χώρες σε όλο τον κόσμο να εκδώσουν νέες προειδοποιήσεις στους υπηκόους της Ουκρανίας.

Τι θα κάνει το ΝΑΤΟ; Πως θα αντιδράσει η Τουρκία και τι πρέπει να περιμένουμε στην Χερσόνησο του Αίμου.

Με την επικοινωνιακή χορηγία του Pronews TV.

Δείτε live την διαδικτυακή συζήτηση