ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: 20χρονη ακινητοποίησε επίδοξο ληστή – Υπέστη κάταγμα στη μύτη (φώτο)

Στο σημείο έσπευσαν σχεδόν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις

Κρήτη: 20χρονη ακινητοποίησε επίδοξο ληστή – Υπέστη κάταγμα στη μύτη (φώτο)

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, και συγκεκριμένα γύρω στις 17.30, η 20χρονη Δήμητρα Σακαδάκη πήγαινε για καφέ μαζί με φίλη της, η οποία προπορευόταν μιλώντας ταυτόχρονα στο τηλέφωνο, στη κεντρική αγορά Ηρακλείου Κρήτης.

Ξαφνικά ένας άντρας γύρω στα 40, επιτίθεται στη φίλη της Δήμητρας και την χτυπάει για να της αρπάξει για να πάρει την τσάντα της.

Η 20χρονη Δήμητρα που είναι γνώστρια πολεμικών τεχνών, τον πιάνει και προσπαθεί να τον ακινητοποιήσει.

Ακολουθεί συμπλοκή, ανταλλάσσουν χτυπήματα ωστόσο το νεαρό κορίτσι καταφέρνει να τον ακινητοποιήσει, αφήνοντας τον αναίσθητο, πιθανόν από χτύπημα που του έδωσε στο σαγόνι. Στο σημείο έσπευσαν σχεδόν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επίδοξος τσαντάκιας συνελήφθη και κρατείται στο 1ο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου. Πάνω στη συμπλοκή, η 20χρονη έπαθε κάταγμα στη μύτη της και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του Μιλτιάδη Βολανάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.