ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ηράκλειο: Ανήλικοι επιτέθηκαν και έσπασαν τη μύτη σε 16χρονο

Συνελήφθησαν οι μητέρες τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Ηράκλειο: Ανήλικοι επιτέθηκαν και έσπασαν τη μύτη σε 16χρονο

Επίθεση δέχθηκε ένας 16χρονος από ανήλικους στο Ηράκλειο σπάζοντάς του τη μύτη, γεγονός που προβληματίζει τις Αρχές καθώς φοβούνται ακόμα και τη δράση συμμοριών με βίαιες συμπεριφορές σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ του Σαββάτου στην «καρδιά» του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Δικαιοσύνης μία παρέα νέων, οι περισσότεροι εκ των οποίων ανήλικοι, επιτέθηκαν σε έναν 16χρονο.

Για άγνωστο λόγο τον γρονθοκόπησαν, σπάζοντας του τη μύτη με αποτέλεσμα ο ανήλικος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πατέρας του 16χρονου υπέβαλε χθες μήνυση στην Αστυνομία για τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου του. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν ταχύτατα και σύμφωνα με πληροφορίες εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις από τους δράστες οι οποίοι είναι ανήλικοι!

Επίσης συνελήφθησαν οι μητέρες τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας εκ των ανήλικων συλληφθέντων έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.