ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Ισόβια κάθειρξη & φυλάκιση 18 μηνών σε 34χρονο για θανατηφόρα μαχαιριά σε 32χρονο

Το περιστατικό έγινε τον Οκτώβριο του 2020, στο δημοτικό Πάρκο Κατερίνης

Θεσσαλονίκη: Ισόβια κάθειρξη & φυλάκιση 18 μηνών σε 34χρονο για θανατηφόρα μαχαιριά σε 32χρονο

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, επέβαλε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση 18 μηνών σε έναν 34χρονο, ο οποίος κατάφερε θανατηφόρα μαχαίρια σε 32χρονο, ύστερα από διαπληκτισμό.

Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι όταν τελέστηκε το έγκλημα βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και δεν καταλάβαινε τι έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε τον Οκτώβριο του 2020, στο δημοτικό Πάρκο Κατερίνης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης χτύπησε με μαχαίρι το θύμα στην καρωτίδα και στη συνέχεια έφυγε από την περιοχή.

Το θύμα, βαριά τραυματισμένο, διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου μία ώρα αργότερα κατέληξε.

Οι αστυνομικοί, εξιχνίασαν την υπόθεση και αναζήτησαν τον δράστη τον οποίο εντόπισαν στο σπίτι του, ενώ πάνω του βρέθηκε και το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δράστης και θύμα είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν την τοπική αστυνομική αρχή ενώ ο διαπληκτισμός τους έγινε για ασήμαντη αφορμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.