ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Απάντηση Νετανιάχου σε Ιράν: «Θα υπερασπιστούμε το Ισραήλ απέναντι στην ιρανική επιθετικότητα»

Απάντηση Νετανιάχου σε Ιράν: «Θα υπερασπιστούμε το Ισραήλ απέναντι στην ιρανική επιθετικότητα»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε πως το Ισραήλ επιδιώκει την ειρήνη αλλά θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον εαυτό του απέναντι στο Ιράν.

Ο Νετανιάχου είπε πως μίλησε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. «Του επανέλαβα ότι έχουμε την υποχρέωση και το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας απέναντι σε επιθέσεις από το συριακό έδαφος. Συμφωνήσαμε πως ο συντονισμός μεταξύ των στρατών μας θα συνεχιστεί», είπε ο Νετανιάχου σε τηλεοπτική δήλωσή του.

Ο Νετανιάχου πρόσθεσε πως μίλησε και με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον. «Το Ισραήλ επιδιώκει την ειρήνη, αλλά θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τους εαυτούς μας σταθερά απέναντι σε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον μας ή οποιαδήποτε προσπάθεια του Ιράν να αποκτήσει σημεία στήριξης εναντίον μας στη Συρία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.